Knulla i naturen

Knulla i naturen

Ja… Nu är ju snart sommaren över. Men jag skulle verkligen hinna med ett knull i naturen innan vintern anländer. Det finns ju trots allt några soliga dagar kvar, som är perfekta att knulla på. Men det verkar ju vara väldigt få män som vågar knulla i naturen, så förvånar mig inte om jag får leta ett bra tag innan jag hittar en man som är sugen på offentligt sex.

Om jag inte hinner hitta en man innan vintern att knulla med, så har jag ett förslag. Om nu det hinner komma snö, så fixar vi upp ett tält ute i naturen någonstans och gör upp en brasa bredvid. Myser på, äter någonting, och går sedan in i tältet och knullar skönt.

Jag som 19 årig älskar naturen, och förväntar mig detsamma från dig. Skriv en rad eller två kanske?

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *