Blyg tjej söker erfaren man

blyg tjej söker erfaren man

blyg tjej på 20 år här som söker en erfaren man som har knullat mycket och haft sex under sina dagar, eftersom jag bara haft sex en gång i hela mitt liv (tro det eller ej, men jag skäms för det) så söker jag endast män som vet hur en tjej ska handskas med i sängen! jag vill lära mig att bli en bra sexpartner tillsammans med dig, och skulle bli så otroligt glad om du kunde lära upp mig till att bli en bra och duktig älskare…

jag har ingenting emot att använda sexleksaker eller spela rollspel, utan är faktiskt öppen till det mesta… 🙂 det jag vill du ska lära mig är hur ett riktigt förspel går till, jag tror själv att det är hur man får ett bra sexliv och knull… förspel är väldigt viktigt om jag har uppfattat allt jag läst rätt 🙂

jaa, jag är som sagt väldigt blyg så du får räkna med att jag inte pratar speciellt mycket när du träffar mig 🙂 men tro mig, jag är väldigt kåt och sugen på samlag dygnet runt… så vi kan nog komma bra överens bara du tar hand om mig bra? :p

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

4 kommentarer

  1. Tja Stockholms kille här på 42 år.
    Kuken är över medel och har left ganska vilt så har blivit ca 400 tjejer (lite erfarenhet)

  2. Hej

    Man 198cm lång med ganska grov kuk.
    Är du väldigt blyg så tar vi det bara väldigt lugnt och försöktigt i början i din takt helt enkelt.

  3. Hej där vackra du, tror jag är precis vad du söker. Ömsint, erfaren och attraktiv. En gentleman som ser fram emot att lära dig allt du drömt om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *