Brunett som är trött på pullandet

brunett som är trött på pullandet

nu är jag otroligt trött på pullandet… det ger mig ju ingenting? eller jo, jag får lite sexuell njutning av att smeka fittan.. men det börjar bli så tröttsamt, jag vill hellre träffa en snäll kille som kan sköta jobbet åt mig? : ) helst med sin kuk (A), men med min vanliga tur så lär jag väl inte hitta en kille på hundra år som kan ha sex med mig :/ så ja, det känns ganska hopplöst då man inte haft sexuell närhet på 3 år nu.

Brukar inte pulla speciellt mycket, men är ändå trött på att fingra fittan då jag känner mig kåt.. Känns som att jag är i behov av någonting äkta, och hårdare… jag gillar ju också sperma väldigt mycket, tycker om att bli sprutad i ansiktet så ännu en anledning att jag borde träffa en kille med mycket krut i…

finns du där ute i denna kalla ensamma värld? ciao á bella…

Denna kontaktannons är placerad i följande kategorier:

  • knullsugna kvinnor
  • kåt brud
  • fitta umeå
  • fitta i umeå
  • pulla en fitta
  • https://www knullkontaktis com/brunett-som-ar-trott-pa-pullandet/
Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.