Ät min mus

ät min mus

Ät min mus, vill någon här komma och slicka mig under täcket? Jag söker bara män som är villiga att slicka min fitta flera timmar i sträck. Jag är en kvinna som inte tycker om att bli knullad, utan att få musen slickad. Respektera det, så kommer du och jag komma bra överens. Har absolut ingenting att suga kuk, gör du det skönt för mig så gör jag det självklart otroligt skönt för dig och din kuk.

Men ja, jag vill helst träffas idag eller nu till helgen. Har bara tid att träffas på helgdagar, på grund av att jag har fullt upp med mitt personliga liv annars.

Är endast ute efter att träffa snuskiga kåta män som vet hur man behandlar en kvinna, inga fegisar eller ”konstiga typer”. Jag lovar dig, jag är en väldigt trevlig och social kvinna som har en stor förkärlek till erotik.

Så kom och slicka min mus nu…

 

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

5 kommentarer

  1. hej jag tar gärna hand om dig.. och får dig att bli stel när jag e bakom dig och tar tag i dig. och tar ett bet på din hals och försätter med tungan ner längst hela ryggen och böjer dig fram. sen knullar jag dig.. ung kille på 27år gymmar dagligen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *