Duger min fitta?

duger min fitta

Varför fick jag inte en sådan fin fitta som alla andra? ALLA män jag har knullat med säger att min fitta har vart konstig. Det gör mig så himla ledsen, jag har redan ett dåligt självförtroende… nu när jag får höra att min fitta inte är fin så vågar jag knappt ligga med killar mer… mina bröst är helt okej enligt männen, men fittan är slapp säger många killar som ligger med mig 🙁 blir så sårad!

kan någon bevisa motsatsen?? att min rakade mus faktiskt är fin och knullbar… inte som många andra män säger! att den är ful och äcklig? 🙁 mina bröst är rätt fasta om jag ska vara ärlig, och mina bröstvårtor är alltid styva & sexiga… men det är bara min fitta som inte vill samarbeta verkar det som 🙁

kan någon snäll kåt kanske ta kontakt med mig?? jag behöver en självförtroende boost… en bra belöning väntar dig!!!

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

8 kommentarer

 1. Du är fantastiskt vacker..så låt ” killarna” som tycker din fitta är ” fel”..
  Det är säkert ” killarnas” kukar det är fel på…?
  Så var glad över det du har o låt de inte trycka ner dej!!!
  Kram på dej..

 2. Så perfekt utseende som du har, underbart ansikte med vackra ögon och leende. Perfekta bröst, varken för stora eller små och härliga bröstvårtor.
  Du har garanterat en otrolig rumpa också, med tanke på bilden har jag extremt svårt att tänka mig att din fitta har brister.
  Du är en otroligt vacker och het tjej med hela paketet

 3. Hej!
  Har svårt att tro att det skulle vara nåt fel på din fitta. Men precis som det krävs träning för män att tillfredställa en kvinna, så behöver kvinnor träning i att tillfredställa män.
  Jag kanske skulle kunna hjälpa…

  S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *