Duger min fitta?

duger min fitta

Varför fick jag inte en sådan fin fitta som alla andra? ALLA män jag har knullat med säger att min fitta har vart konstig. Det gör mig så himla ledsen, jag har redan ett dåligt självförtroende… nu när jag får höra att min fitta inte är fin så vågar jag knappt ligga med killar mer… mina bröst är helt okej enligt männen, men fittan är slapp säger många killar som ligger med mig 🙁 blir så sårad!

kan någon bevisa motsatsen?? att min rakade mus faktiskt är fin och knullbar… inte som många andra män säger! att den är ful och äcklig? 🙁 mina bröst är rätt fasta om jag ska vara ärlig, och mina bröstvårtor är alltid styva & sexiga… men det är bara min fitta som inte vill samarbeta verkar det som 🙁

kan någon snäll kåt kanske ta kontakt med mig?? jag behöver en självförtroende boost… en bra belöning väntar dig!!!

Denna kontaktannons är placerad i följande kategorier:

 • snygga fittor
 • snygg fitta
 • kåt fitta
 • fin fitta
 • snyggast fitta
 • snyggaste fittan
 • sexiga fittor
 • fula fittor
 • ful fitta
 • sexig fitta
 • nyrakade fittor
 • trång fitta
 • fittor knull
 • snyggaste fitta
 • erotikkontakter
 • visar min fitta
 • min fitta bilder
 • kåt i fittan
 • kunlla fitta
 • sexigfitta
 • söker en tjej fnask
 • i min fitta
 • renrakad kvinna
Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

4 kommentarer

 1. Hej!
  Har svårt att tro att det skulle vara nåt fel på din fitta. Men precis som det krävs träning för män att tillfredställa en kvinna, så behöver kvinnor träning i att tillfredställa män.
  Jag kanske skulle kunna hjälpa…

  S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.