En söndag med en våt mus

tjej med våt mus

Men usch! Jag var på krogen igår men fick tyvärr inget ligg, brukar vanligtvis få med mig en man hem att knulla. Men nej, inte igår. Igår så var man tvungen att ta fram dildon när man kom hem och köra tills musen blev alldeles genomblöt. Jaja, sånt händer.

Men nu är jag kåt igen, dagen efter. Vore väldigt trevligt att få komma i kontakt med en man som är lika kåt som mig. Behöver nämligen en kuk i min trånga fitta just nu, är trött på att köra dildon i fittan och röven. Behöver någonting mer äkta…

Detta är min första kontaktannons förresten! Hur coolt är inte det? En tjej på 18 år som nyss lagt upp sin första kontaktannons, jag borde få lite kuk för det tycker jag? Eller, det kanske bara finns kåta tjejer på denna hemsida? Börjar tvivla på att mina chanser att hitta en knullkontakt är höga! Men åh, är så himla sugen på en knullkompis just nu.

Är du en äldre man så får du helt klart mitt intresse direkt! Tänder på äldre kåta män som kan knulla ordentligt. Varje gång en äldre man har knullat mig så har fittan blivit blöt inom några sekunder, det är rätt sjukt när jag tänker efter.

Åh, nu vart fittan våt bara av att skriva detta. Måste gå och ta en dusch omedelbart nu, så man inte går runt och luktar fitta idag. Det vore inte så himla trevligt!!! Men är du man och sugen på en tjej med tajt rumpa och mus så bör du skriva ett meddelande till mig.

Denna kontaktannons är placerad i följande kategorier:

 • gammal fitta
 • blötfitta
 • Våta Kvinnor
 • våtafittor
 • blöta musar
 • våta musar
 • fitta knull
 • sugen på fitta
 • våta kåta fittor
 • fuktiga fittor
 • blöt i fittan
 • gammal blöt fitta
 • äldre kåta fittor
 • gamla kåta fittor
 • kåta musar
 • kåta våta kvinnor
 • kåta blöta fittor
 • knulla min våta fitta
 • sugen fitta
 • kåta våta fittor
 • våt rakad kåt
 • stora blöta fittor
 • blöta fitor
 • våt kåt fitta
Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.