Finns det ens några kåta killar här

finns det ens några kåta killar

Asså! Hur fungerar denna hemsidan egentligen? Jag skapade en KK profil och har hittills bara fått svar av lesbiska tjejer. Lyssna nu allesammans!!! jag är heterosexuell och INTE intresserad utav att komma i kontakt med damer utan tvärtom, det jag söker är killar som vill träffas DISKRET.

Vad gör jag på fritiden och vilken typ av person är jag? Min huvudsakliga syssla på min fria tid är att jobba så klart, man måste ju försörja sig själv. Men utöver det så är min stora passion snusk, att resa, och killar!

Finns det någon här som skulle vilja träffa en pingla på 35 år? Ciao!

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

2 kommentarer

    1. Jag är 33 år gammal BBC med en vältränad kropp, samt en go kuk som du kommer gillar. snyggt och diskret, jag gillar inte drama Jag vill bara att vi ska ha kul i en hälsosam miljö. KIK-Roly184

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *