Har du körkort och bil? Knulla i bilen

knull i bil

tjaa!! nu ska jag testa vad internet har att erbjuda, men jag tvivlar däremot på att jag kommer få svar från män med tanke på att jag aldrig lyckats hitta en man på internet förut som är villig att uppfylla mina speciella fetishar jag har… till att börja med kanske jag borde berätta vem jag är och vad jag gör på denna sex hemsida?

öh hur som helst, jag är en kvinna på 26 år som är bosatt i Göteborg och jobbar för tillfället på ICA. Jag bor med mina två katter, och är väldigt ensam om dagarna. Saknar en man i mitt liv som vill uppleva spännande sexuella äventyr med mig när lusten faller på. Det är väldigt sällan jag träffar man, så jag är aningen blyg när det kommer till sex. Men tro mig, jag är en vildkatt i sängen bokstavligt talat.

Nu kanske jag ska berätta vad det är jag vill uppleva med en man… Okej, lova att inte bli chockerad eller förvånad. Men jag vill ha sex i en bil, jag vill bli hårt tagen bakifrån i en bil, och rent utsagt knullad i flera timmar i en bil. Min sexuella fantasi går ut på att jag träffar en helt okänd man, vi två åker iväg i hans bil ut i skogen, och när natten börjar falla så börjar vi knulla skönt och mysigt i hans bil.

detta är vad jag skulle vilja uppleva med en kille, dvs att ha sex i en bil länge och skönt ute i skogen någonstans. men självklart så är det väl ingen man som kommer hjälpa mig med denna sexuella upplevelse, det verkar ju bara vara tjejer på denna hemsida

men om det finns någon man där ute så skulle jag uppskatta om du skickade ett meddelande typ (?)

Denna kontaktannons är placerad i följande kategorier:

  • knullchaten
  • knulla i bilen
  • knullar i bilen
Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.