Tjej på 19 år söker moneyslave

tjej på 19 år söker moneyslave

Tjej på 19 år här från Skåne skulle vara intresserad utav att träffa en moneyslave, jag vill att du och jag ska fara och shoppa kläder åt mig. Du blir belönad bra kan jag lova, eller ja, det beror på om du gillar mutta. Jag skulle vara intresserad av att fara och handla trosor, jeans, och andra sexiga kläder till mig. Du betalar för allt så klart!!! Sedan kan vi fara till dig och göra lite trevliga saker i din säng?

Jag söker endast seriösa moneyslaves som är ute efter långa och trevliga förhållanden, du ska gilla tajta tjejer som mig. Har en fin tajt fitta och fin tajt rumpa. Jag ser att du har en bra ekonomi och gott med pengar!! OBS: Jag knullar inga moneyslaves!!! Men du får gärna känna på min fitta, bröst, och rumpa. Men samlag går jag inte med på.

Så vad säger du??? Ska vi ta en shoppingrunda?? Skriv så får du mitt nummer och mer snuskiga bilder på mig på en gång : )

Denna kontaktannons är placerad i följande kategorier:

  • fitta sökes
  • moneyslave sökes
  • tjej söker slav
  • moneyslave
  • svenska moneyslaves
Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.