Jag kan bli din porriga stringtjej om du vill

jag kan bli din porriga stringtjej om du vill

hej nu har det gått 3 månader sedan jag och min pojkvän gjorde slut… det fungerade helt enkelt inte mellan oss.. han var typen som ville springa på krogen hela tiden medan jag var tjejen som föredrog lugna hemmakvällar framför vilda utekvällar. det var jag som sa till honom att jag vill göra slut. vi har båda gått vidare så jag är fri att dejta och ha sex med vem jag vill…

förstår du inte vad vi hade kunnat bli? vi hade kunnat bli det perfekta paret du och jag… bara du meddelar mig och ger mig en bra beskrivning på vem du är så är jag öppen för att gå på dejt med dig!!!! men om du väljer att strunta i att skicka ett meddelande till mig så kanske du går och förblir ensam hela livet??? jag vill ju veta vem du är!!! jag är säker på att det kommer komma en tid då drömkillen uppenbarar sig för mig.

jag vill ha en man som jag kan få tillfredsställa efter han har varit en hel dag på  jobbet… du vill säkert ha en rosa stringtjej som står redo för dig efter du har arbetat hårt en hel dag… vi kan bli som plus och minus… tillsammans bli en enhet!!!

jag kanske låter desperat men jag är väldigt knullsugen, jag har inte haft sex på hela tre månader… jag är kuksugen.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

2 kommentarer

  1. Hej,

    Är en kille på 26 år. Är inte heller särskilt intresserad av kvällar ute på krogen och skulle älska att komma hem till en kåt springtjej!

    Hör av dig!

  2. Ja men hej, en kille på 24 år här som skulle passa dig perfekt tycker jag. Föredrar hemmakvällar också och jag skulle älska att komma hem från jobbet till en rosa stringtjej som är redo och kåt. Så jävla knullsugen jag med. Hör av dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *