En erfaren dominant älskarinna

Jag söker efter min perfekta sexslav

Hej alla kåta män där ute, jag är Fendom Charlene och jag är en erfaren dominant älskarinna som söker efter min perfekta sexslav. Jag älskar att leva ut min lust och dominans och ta full kontroll över min partner, så jag hoppas att du är redo att bli min lydiga och trogna slav.

Jag är singel och jobbar hårt under veckorna, men på min fritid älskar jag att utforska min dominanta sida. Att ta kontroll över en man och göra honom till min sexslav ger mig en otrolig känsla av makt och njutning. Jag har letat efter rätt partner för detta länge, men har inte hittat någon som verkligen kan uppfylla mina krav och önskningar.

Som en Fendom älskarinna förväntar jag mig att min sexslav är undergiven och redo att göra allt jag ber om. Jag vill att du ska vara min lydiga och trogna slav, redo att utföra mina önskningar och tjäna mig på alla sätt jag behagar. Du ska lyda mina order utan att ifrågasätta dem och ge mig allt jag vill ha.

Jag vill också att du ska vara vältränad och frisk, då vi kommer att utforska många olika sexuella aktiviteter och jag behöver en stark och uthållig slav. Du ska vara villig att utforska olika kinky och dominanta lekar tillsammans med mig och vara redo att testa gränserna för din sexuella njutning.

Jag förväntar mig också full diskretion från min sexslav, eftersom jag är en offentlig person och behöver hålla mina sexuella preferenser privat. Jag vill inte att mina vänner, familj eller kollegor ska veta om mina sexuella preferenser och förväntar mig att min sexslav är lika diskret.

Om du tror att du har vad som krävs för att bli min sexslav, skriv till mig och berätta mer om dig själv och varför du vill ha mig som din dominant älskarinna. Var tydlig med vad du är villig att göra och vad du förväntar dig av mig som din dominanta partner.

Om jag känner att du är den rätta slaven för mig, så kommer vi att planera vårt första möte och börja vår sexuella resa tillsammans.

Så, res dig upp din lilla mask och skriv till mig nu. Jag väntar otåligt på att höra från dig och se om du är den perfekta sexslaven som jag letar efter.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *