Spruta mig i munnen

Spruta mig i munnen

Sprallig, ung, och allmänt glad tjej här! Älskar att få sperma i ansiktet, inte bara för att det är bra för huden. Utan jag älskar bara att få ta emot killars sprut i allmänhet, är ett riktigt sprutluder med andra ord. Men inga av mina vänner eller nära och kära vet om detta som tur är, dem skulle nog tappa hakan om dem fick höra att en oskyldig tjej på 19 år som jag tar emot nya sprut i munnen dagligen av män.

Alla sexträffar jag gör med kåta män sker diskret eftersom jag är en rätt känd tjej här i min stad. Många människor vet vem jag är det vill säga, och alla tror att jag är jättesvår att flörta med. Men eftersom ingen vågar flörta med mig så får jag inga killar! Det är konstigt som fan… Men det gör mig ingenting, det ger mig chansen att träffa andra sprutvilliga män. Älskar att ta emot sperma i munnen och fittan, så himla skönt det är.

Ska du knulla mig får du använda kondom så klart, men suger gör jag självklart utan. Älskar att suga kuk tills män sprutar, älskar penis i allmänhet och speciellt på äldre män.

Någon man som vill bli avsugen? Här har ni en tjej som både knullar, suger kuk, och sväljer. Men ALLT, då menar jag ALLT vi gör sker diskret.

Denna kontaktannons är placerad i följande kategorier:

 • tjejer som vill suga kuk
 • tjej suger kuk
 • ung tjej söker äldre man
 • sperma i munnen
 • ung tjej suger kuk
 • fjortis suger kuk
 • suga kuk bilder
 • sprut i munnen
 • gamla knullsugna damer
 • flickvän suger kuk
 • sperma i ansiktet
 • tjejer suger kuk
 • spruta i munnen
 • kvinnor med monsterkukar
 • damer som suger kuk
 • älskar att suga kuk
 • kvinna suger kuk
 • fjortisar suger kuk
 • spruta mig i munnen
 • unga tjejer suger kuk
 • kåta tjejer söker sprut
 • älskar suga kuk
 • svenska damer som suger kuk
 • äldre damer som suger kuk
 • spruta mig i ansiktet
 • tjejer som vill suga
 • kvinna med monsterkukar
 • spruta i ansiktet
 • bilder på tjejer som suger kuk
 • äldre kvinna suger kuk
Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.