Spruta mig i munnen

Spruta mig i munnen

Sprallig, ung, och allmänt glad tjej här! Älskar att få sperma i ansiktet, inte bara för att det är bra för huden. Utan jag älskar bara att få ta emot killars sprut i allmänhet, är ett riktigt sprutluder med andra ord. Men inga av mina vänner eller nära och kära vet om detta som tur är, dem skulle nog tappa hakan om dem fick höra att en oskyldig tjej på 19 år som jag tar emot nya sprut i munnen dagligen av män.

Alla sexträffar jag gör med kåta män sker diskret eftersom jag är en rätt känd tjej här i min stad. Många människor vet vem jag är det vill säga, och alla tror att jag är jättesvår att flörta med. Men eftersom ingen vågar flörta med mig så får jag inga killar! Det är konstigt som fan… Men det gör mig ingenting, det ger mig chansen att träffa andra sprutvilliga män. Älskar att ta emot sperma i munnen och fittan, så himla skönt det är.

Ska du knulla mig får du använda kondom så klart, men suger gör jag självklart utan. Älskar att suga kuk tills män sprutar, älskar penis i allmänhet och speciellt på äldre män.

Någon man som vill bli avsugen? Här har ni en tjej som både knullar, suger kuk, och sväljer. Men ALLT, då menar jag ALLT vi gör sker diskret.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

9 kommentarer

  1. Är en riktig kåt dominant man som älskar att spruta sperma i tjejers mun, jag sprutar mycket och har tjock kladdig sperma. Min kuk är stor och hård.
    Skriv på min Snap prick1192

  2. Hej jag är en man på 45 år, som är mycket uthålig av mig och som sprutar mycket spermier i stora mängder ? min kuk och pung är mycket vältrakad och min kåt saft och spermier smakar söt gillar du sött kuk och nytvättat så kontakta mig ds! Om du tänder på en äldre man som vet hur man kan slika en vulva till stora orgasmer så tveka inte att ta kontakt med mig kyss på din mycket finna kropp?

  3. Hej där sötnos! Jag ser verkligen fram emot att få spruta min sperma rakt in i din underbara mun. Sedan går min tunga lös i din fitta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *