Hon gillar sina hängiga bröst

Jag vill göra tubtuttar av mina påsiga bröst

Jag gillar själv mina hängiga bröst, men skulle inte tubtuttar se ännu bättre ut på mig? Mina bröst hänger mycket, men de är fortfarande fulla och bindväven är fortfarande intakt. Jag skulle så gärna vilja ha helt tomma rör framför magen och jag vet hur man gör det.

För några år sedan, när mina bröst fortfarande var runda och fasta, såg jag en video på internet av en kvinna med tubbröst. Jag blev direkt fascinerad av hennes bröst och ville också ha sådana. Hennes tubtuttar var inte heller naturliga, hon började också med hängtuttar som jag har nu. Hon gjorde allt för att bryta ner sin bindväv, hon klämde sina bröst i dörrspringan och drog och drog i dem.

Hon slog sina bröst med brödkaveln så att man kunde höra bindväven spricka. Med all kraft med skruvklämmor och brädor gjorde hon underbara tubtuttar. Helt tomma och möra, helt enkelt utsökt. Som alla kan se har jag redan sträckt ut mina bröst fint, jag tränar varje dag och är på god väg mot tubtuttar. Men jag kommer inte längre på egen hand, jag kan inte slå tillräckligt hårt i brösten.

Vem ska förstöra min bindväv med mig?

Vem ska hjälpa mig att få kåta slangtuttar, vem ska bryta ner min bindväv tillsammans med mig? En extrem önskan? Kanske. Men jag är helt seriös. Jag ser alltid avundsjukt på andra kvinnors tomma bröst.

Häromdagen när jag handlade stod en av dem mitt emot mig i omklädningsrummet, drog åt sidan gardinen och visade mig sina bara bröst. Hon knådade två våldsamt skrynkliga tubtuttar framför mina ögon, det fanns egentligen ingenting kvar i dem. Jag är 100 procent för män, men jag skulle ha älskat att suga på hennes mörka, långa bröstvårtor.

Jag vill ha sådana bröstvårtor också, jag använder starka klämmor från bygghandeln för att se till att mina bröstvårtor blir lite längre varje dag. Jag vet hur man gör, men jag kan inte göra det ensam. Med linor, rörklämmor och buntband ska det gå snabbt. Det ska göra fruktansvärt ont, men jag har en järnvilja så jag det. Vem ska hjälpa mig?

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *