Sug på mina mjölkfyllda bröst

Sug på mina mjölkfyllda bröst

Åhhhhh, mina stora bröst är så himla mjölkfyllda och styva just nu. Allt jag önskar mig vid min sida just nu är en man som kan komma och klämma på mina stora tissar. Bästa jag vet är när män suger på mina bröst. Det pirrar till i min fitta direkt då någon gör det, så himla skönt att man nästan kommer till himlen. Får nästan orgasm då någon klämmer på mina bröst. Det är med andra ord en väldigt känslig zon för mig! Brukar inte träffa okända män på internet förvisso, men nu känner jag att jag kan göra ett undantag. Har aldrig varit så här kåt och dem syndiga tankarna bara cirkulerar i mitt huvud just nu!

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

5 kommentarer

  1. Wow vilka fina bröst och bröstvårtor du har:) Älskar att suga i mig bröstmjölk. Vart ska jag komma för att träffa dig?

    1. Bor i Värmland Torsby kommun Transtrand 14 68063 mumms älskar att suga bröst och slica fitta mumms

  2. Skulle gärna hjälpa dig!
    Älskar att suga bröst , kör in dem i käften på mig så blir jag nöjd o du med hoppas jag

  3. Skulle älska att slicka, pulla och knulla dej och suga på dina bröstvårtor tills du kommer i kraftiga orgasmer ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *