Jag vill uppleva erotik med en man

Jag vill uppleva erotik med en man

Hej! Jag är en snäll kvinna som är ganska tjock och ser ganska medelmåttig ut. Jag tycker inte att det är lätt att hitta killar varken för kärlek eller för sex när jag är på puben. Inte många killar tittar på mig. De tittar bara på de snygga tjejerna.

Lite tråkigt, men jag förstår varför när jag inte ser ut som en pangbrud med en perfekt kropp. Så jag vill testa om någon här vill träffa mig för sex. Jag känner till att många killar gillar stora starka flickor * skrattar *, men jag har inte träffat någon av dem, men ändå.

Förutom det så har jag en hårig mus som aldrig har rakats, det är kanske ett stort plus. För det är bara sex jag letar efter, för tror inte på att hitta kärlek, så det har jag gett upp. Det händer när det händer, inget mer med det. Men tills det händer, vill jag ha lite kul, jag vill njuta av livet och njuta av det motsatta könet.

Tja, jag har inte så stora krav på dig mer än att du ska vara snäll och att vi gillar varandra. Jag är lite blyg i början när jag träffar nya människor, men det kommer att gå över ganska snart. Ett glas vin eller två fungerar bra som ”lugnande” ha ha. Jag vill prata först, var som helst med webbkameran och om vi sen vill ses i verkligheten bestämmer vi oss för det då. Hoppas att någon vill träffa mig nu!

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.