Jag kommer att knulla dig som ett djur

Jag kommer att knulla dig som ett djur

Hej alla killar med bruna ögon! Här har du en tjej som har ett lite konstigt beroende, beroende, njaee jag vet inte, men det är bara det att jag bara går igång på killar med mörkt bruna ögon. Jag är trött på ljusbruna, blå och gröna ögon, jag vet inte varför, men jag tänder bara killar med riktigt bruna ögon.

Naturligtvis är det mer än ögonfärgen som är viktigt, men allt i kombination. Kanske kan vi träffas så att jag kan drunkna i dina fina ögon? Jag ser många riktigt snygga killar med blå ögon, men de lockar mig inte alls. Det kanske bara är en fix idé? Det spelar ingen roll vilken nationalitet du har, så du behöver inte tänka på det.

Om allt är okej mellan oss och vi tycker om varandras sällskap, så vill jag hitta på roliga saker som förgyller livet. Det kan vara nästan vad som helst, jag är öppen för förslag och kom ihåg, desto galnare det är, desto bättre är det * leende *. Jag är lite galen och gillar att ha sex och göra förbjudna saker. Det ger mig en extra kick. Jag har humor och är lite galen och du måste vara som jag annars fungerar det förmodligen dåligt mellan oss.

Vem är du då? Du är bara en vanlig kille som är lite galen. Din ålder måste vara någonstans mellan 22-40 år, med mörkt bruna ögon, glatt humör och vill leva ett ordentligt liv utan mycket besvär. Jag gillar inte droger, så det är faktiskt ett krav att du är helt drogfri! Bara problem med människor som har narkotikaberoende och det är inte ett problem jag letar efter. Nåväl, det var något sådant här jag önskar. Då får vi se vad det slutar med, du kanske inte svarar mig ens. Tja, jag väntar och ser, och hoppas? Kram från Tokfia!

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.