knull kompis söker någon att knulla med

knull kompis knulla
knull kompis knulla

Hej alla pojkar. Ni kanske såg att jag skriver pojkar och inte män, det är endast för att jag söker pojkar, lammkött 😉 Jag vill rakt på sak knulla med någon kille som är mellan 16-19 år gammal och kan eller tror att dom kan ge mig en riktig omgång! 😉 Vill du också bli min knull kompis så får du gärna bli det om du har levererat men om du inte har gjort det så kan du dra hem igen och sätta dig och runka till mina bilder 😉 haha

Så jag söker en knull kompis som egentligen bara vill knulla mig 🙂 Jag bor i centrala Göteborg och är redo att träffas när som, men eftersom jag söker pojkar så bor ni säkert hemma fortfarande så då är ni välkomna hem till mig. Bara ni köper med er lite godis och ett riktigt stånd så är du så välkommen så 😉 Vill du bli min knull kompis? Vill du knulla mig? Tveka inte på att skriv nedan och förklara hur du ser ut och hur gammal du är så kan vi hitta på något.

Jag vill att du kontaktar mig nedan då det är lättare att skriva privat… Puss och kram och tveka inte på att skriva 🙂

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.