Knulla i min stuga

knulla i min stuga

Söker en man som skulle vilja följa med mig till min stuga i helgen för lite skönt mys, tänkte bland annat att vi kanske skulle kunna knulla varje dag. Har gått runt kåt hela veckan alldeles plaskblöt i fittan, känner att jag vill knulla av mig med en sexig snuskig man just nu.

Har en stor säng i min stuga, med många sexuella leksaker. Bland annat dildos, handklovar, och annat mysigt. Kommer ta med mig många sexiga underkläder som jag ska visa upp mig i om vi far till min stuga och har samlag.

Ser helst att du har körkort och är någorlunda muskulös, jag själv är en kvinna med fina former och en rakad fitta som kan ta emot mycket kuk. Kan knulla hejdlöst många timmar, jag älskar när mannen sprutar i min fitta: Tar P-piller så klart, så du behöver inte vara orolig över att komma i min snuskiga fitta.

Så vad säger du??? Ska vi ta en runda till min stuga och lägga oss i sängen? 🙂

// Charlotte

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.