Knulla mig analt, musen rinner

knulla mig analt

Kom och ta tag i min röv, knulla mig analt, och helt bakifrån. Älskar att bli tagen doggystyle, hatar missionären. Men jag är öppen för alla slags sexställningar, kom med förslag så är du snäll. Hur som helst, vad tycker ni om min rumpa?? Är den fin och tajt? Det är det många män säger till mig, att min rumpa är gudomlig. fast jag vet inte själv, är ganska missnöjd med den… tur att min fitta är fin i alla fall, eller ska man säga figur kanske?

Skulle vilja att du kom hem till mig!!!! Nu på en gång. Men fan att det inte finns någon kille som bor i närheten av mig… Skulle vilja ha en dildo eller kuk upptryckt i min fitta eller anal, så ja, ni förstår säkert hur pass sugen jag är på samlag.

Tycker du om min rumpa, och skulle vilja knulla mig bakifrån tills det rinner ur fittan på mig??? Då tycker jag du ska skriva en rad gubben ;p jag är en fett kattig tjej kan jag lova dig! Sveriges kattigaste skulle jag tro…

Denna kontaktannons är placerad i följande kategorier:

 • analknull
 • Knulla analt
 • anal knull
 • knulla mig i röven
 • knulla mig analt
 • rövknulla en fjortis
 • dildo i fittan
 • dildo i röven
 • analknull fjortis
 • knullkontakt analt
 • kontaktanonser
 • kom och knulla mig
 • fjortis anal
 • rövknulla mig
 • porr knulla mig i baken
Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.