Trött på att runka? Knulla mig

 

trött på att runka kontakta mig

Trött på att dag ut- och in dra i kuken? Förstår dig. Om jag hade vart en kille och hade haft en kuk att runka varje dag så hade jag blivit tokig. Självklart så måste ni killar få sticka in era kukar i våra tjejers fittor! Nu söker jag en man som jag skulle kunna hjälpa, jag vill ta dig ur ditt runkberoende. Du kommer hem till mig, och får se min fina slanka fitta och göra vad du vill med den. Den är 100% din, du får knulla den eller bara pulla den.

Varför??? Jo, för att jag är en tjej som själv alltid är kåt. Men vi tjejer onanerar inte varje dag för det, men jag vet däremot att ni killar runkar som tokar!!! Så placera all din energi på mig och min snuskiga fitta istället, okej? Det vore så mycket bättre, vi båda tjänar på det.

Du slipper sitta hemma och runka framför datorn likt en kanin, jag får din kuk i min fitta. Åhh, nu vill jag knulla omedelbart. Vill inte behöva vänta, är så snusksugen så att det inte är klokt just nu. Måste få en stor blöt sprutvillig kuk i mig snart.

Det som tänder mig GRYMT mycket är äldre män med rakade kukar, det är så himla sexigt. Jag vet inte varför, men äldre män har en tendens att vara hårdare i allmänhet. Dem har hårdare kukar som är skönare att hålla i.

Så är du runktrött??? Skriv till mig, så kan jag sköta jobbet åt dig. Runkar mer än gärna din kuk en gång per vecka, eller så låter jag min fitta sköta jobbet åt dig, eller kanske min röv? 🙂 Tycker om analsex också!

Denna kontaktannons är placerad i följande kategorier:

 • knull sugen
 • svensk fitta
 • knullsugen nu
 • dominant tjej söker kille som vill slicka min fitta och mitt rövhål
 • knullsugen kvinna
 • knulla mig nu
 • kåt fitta söker
 • trött på att runka
 • fina fittor
 • knulla kåta tjejer
 • nakna flickor söker knull
 • kåta snapchat tjejer
 • kåta tjejer i umeå
 • knull sugen brud
 • Knullsugen tant
 • runka kuken
 • knula nu
 • knulla mej n u
 • kåta tjejer chatt
 • Runka din kuk för mig
 • Tjocka kåta käringar me stora pattar
Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.