Lite mys på ditt hotellrum…

Lite mys på ditt hotellrum...

Hej hej, Vissa kvällar vill jag bara ha roligt. Jag tänker mig att jag kommer in till stan en kväll för en skön stund på ditt hotellrum. Sen när klockan slår 12 kommer jag likt Askungen att springa iväg ifrån dig. Så vill du vara min ”Prins-Charming”  en kväll? Bubbel och kondom är ett absolut krav!

Skriv ett svar med några rader om du har lust att träffas. Jag vet av erfarenhet att det kommer att vara många som svarar så jag ber redan nu om ursäkt för att jag inte kommer kunna svara till alla. Jag måste även direkt påpeka att jag inte är intresserad av att träffas hemma hos dig eller i din bil. För mig är detta med Hotell ett av de säkraste och trevligaste sätten att ses.  Puss på …

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.