Trevlig och bra knullkompis efterlyses

Trevlig och bra knullkompis efterlyses

Jag efterlyser en trevlig och bra knullkompis för träffar hyfsat regelbundet. Det är väldigt viktigt att kemin stämmer mellan oss och att vi kan umgås lite både i och utanför sängen. Jag vill inte träffa någon som bara kommer till mig för en snabbis och sedan ”tömmer och glömmer” och sedan drar iväg igen. Utan vi ska båda vara måna om att vi båda njuter tillsammans när vi träffas.

Jag gillar när man träffas och umgås en del innan den sexuella leken i sängen (eller utanför) som till exempel att laga middag ihop och man då retar varandra lite sexuellt med smek, kel och kyssar och man får varandra upphetsade. Sedan blir sexet den härliga efterrätten! Jag vill även att man ibland kan sova över hos varandra om det känns rätt för båda två, för då kan man ha sex även på natten och på morgonen.

Vi måste respektera varandra och ha en öppen dialog och vara helt ärliga. Du ska vara singel, behöver inte vara vältränad men heller inte för kraftig. Du bör vara någonstans mellan 30 och 55 år. Var du bor är inte viktigt men gärna lite söder om stan (lättare att få till träff då när vi är sugna). Får du inget svar från mig så är det kanske inte just dig jag söker. Ha det gött!

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

2 kommentarer

 1. Hallå 🙂
  Jag söker samma sak, har du fått napp eller fiskar du vidare? Jag bor i söderort, ser mig själv som väldigt okomplicerad. Föredrar lugna stunder före hetsfester på krogen.
  Vill du prata vidare så skicka ett mail
  Mvh Rocko

 2. Hallå 🙂
  Jag bor i söderort och söker samma sak som dig, har du hittat det du söker än eller söker du fortfarande?

  Jag är en svensk man på 35år som tycker om att leva okomplicerat. Jag är 184cm lång och har hjärtat på rätt ställe. Utseendemässigt så rakar jag huvudet och tar hand om skäggväxten.

  Vill du prata vidare så skicka ett mail
  Mvh Rocko

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *