Nakna fjortisar, fjortis söker kk

nakna fjortisar

heeej allesammans!! jag är en tjej på 19 år som söker efter lite äldre män eftersom jag är less på killar i min ålder, folk brukar kalla mig för fjortis eftersom jag har den stilen… men det är inte precis så att jag är en av alla nakna fjortisar som finns på nätet? jag har till exempel inga lättkläda bilder på min facebook som tusentals andra svenska fjortisar har.

visst, killar kanske tycker det är attraherande med fjortisar i underkläder men jag tycker bara det är slampigt helt enkelt. ah, men jag söker hur som helst efter en knullkontakt som skulle vilja skämma bort mig totalt och bara umgås. tycker väldigt mycket om att knulla, så det vore jättekul om du också gjorde det.

om du är ute efter svenska fjortisar kan du glömma mig! jag är inte en fjortis, utan har bara den stilen. är som sagt i själva verket en kåt brud på 19 år som faktiskt hatar stringtrosor.

så återigen, är du en lite äldre man som vill knulla så får du gärna kontakta mig eftersom jag är väldigt våt just nu tihi…

Denna kontaktannons är placerad i följande kategorier:

 • kåta fjortisar
 • naken fjortis
 • fjortis naken
 • fjortisar i string
 • fjortisar i underkläder
 • fjortis i string
 • söker kk
 • fjortisar string
 • fjortis string
 • knulla fjortisar
 • fjortis knullar äldre män
 • fjortisar i bh
 • fjortis trosor
 • slampa
 • knullsugna tonåringar
 • knullkontakt fjortis
 • nakna fjortisar bilder
 • fjortisar i string bilder
 • naken bilder på fjortisar
 • fjortis söker
 • knulla fjortis string
 • fjortis porrbilder
Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

2 kommentarer

 1. Då är jag en bra man för dig! Och jag kan nog lära dig att älska under täcket!
  Fr Göteborg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.