Sex prat på kik. Läs först hela annonsen!

Sex prat på kik. Läs först hela annonsen!

Söker någon trevlig man att prata med och utbyta lite sex fantasier osv. Jag går igång alldeles för mycket på förbjudna sex fantasier… Drömmer tex om att få en kuk långt in i min anal. Är i ett förhållande, men han vet inte om att jag hänger här. Jag söker alltså ingenting irl, men tänder på spänningen med det förbjudna och på bestämda män.

Får ALLDELES för många svar. Det finns inte tid till att prata med varje person, så skriv gärna några rader om vad du har för sexfantasier (var inte blyg nu) osv. Presentera dig lite helt enkelt, så svarar jag dig om du verkar intressant. Svara även med din kik!

Denna kontaktannons är placerad i följande kategorier:

  • kik i annonsen
Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.