Rakad mutta vill ha kuk

rakad mutta söker kuk

Tjej med rakad mutta söker kuk i Skåne området! Studerar om vardagarna men har gott om tid varje dag efter klockan 16.00 att ses för sköna stunder… Kanske vi kan ses på någon toalett i en lokal galleria? Jag är öppen för dem flesta förslagen. En sak jag skulle vilja pröva är att ha sex i en bil, har hört från kompisar att det ska vara spännande.

Jag är bisexuell, dvs öppen för sex med både killar och tjejer. Ett par vore så himla mysigt att träffa. Vi alla ligger i er eller min säng och bara knullar på, en stor sexorgie. Det vore så skönt ju. Men jag är öppen till att enbart träffa män så klart också.

Kondom är ett måste om vi ska knulla, men om vi bara ska pilla på varandras könsorgan så är det ingen nödvändighet ju… : )

Jag och min rakade mutta vill ha KUK nu i Malmö!!!

Denna kontaktannons är placerad i följande kategorier:

 • knulla i malmö
 • rakade könsorgan
 • vill ha kuk
 • knullkontakt malmö
 • knullkontakt skåne
 • knulla malmö
 • knullkontakt i malmö
 • kåt i malmö
 • kåta rakade kvinnor
 • knull kontakt malmö
 • kåta tjejer malmö
 • knullkontakti
 • kåt slyna vill ha kuk
 • vill ha ungkuk
Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.