Knulla på badhus?

knulla på badhus

Tjej här med väldigt bra former, eller rättare sagt kvinnliga former. Fin rumpa, stora tuttar som dessutom är piercade, och ÄLSKAR att knulla offentligt. Blir oerhört tänd på tanken att folk hör mig stöna, så att knulla på offentliga ställen är någonting som jag gärna gör med en man som vågar ställa upp på det.

Tidigare så har jag knullat i en bastu i ett badhus, och det gör jag gärna igen. En man kom in och frågade om han fick runka när jag och min dåvarande man höll på att pippa… Vi hade ingenting emot det, men det var en konstig upplevelse.

Nu vill jag pröva att knulla i ett badhus ännu en gång, fast då i en toalett. Vi ska hålla på några minuter tills båda får komma, och gå ut som om ingenting har hänt. Även fast vi nyss snuskade oss på toaletten.

Vill du sticka in din kuk i min fitta offentligt, i ett badhus helst. Så får du skriva en rad, bara män som vågar.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.