Rakad tjej med våt mus

rakad tjej med våt mus

EN VÄLDIGT VILD TJEJ SOM INTE GÅR ATT KONTROLLERA! Jag är nog den mest sexuella kvinnan i världen. Har en fin rakad våt mus och stora tuttar som du kan få klämma på om vi träffas. Jag får bokstavligt talat ALDRIG nog av sex, jag brinner för erotik och snusk. Det är min livsglöd. Älskar att knulla runt på olika hotell, leva lyxliv, och helt enkelt njuta av livet så pass gott det bara går.

Söker en liksinnad man, som älskar att knulla. Aldrig får nog av att slicka fitta, älskar våt mus, och stora pattar. Du ska vara i min ålder, DVS mellan 30-40 år gammal och bo i närheten av mig. (Skriv så skriver jag tillbaka vart jag bor). Ha en rakad fin välvårdad kuk och bra hygien. ABSOLUT vara vän med tvål & vatten, det är ett måste! Helst ha MYCKET PENGAR, men det gör ingenting om du är fattig.

MIN Plan är att vi tar in ett på hotell, börjar med att dricka lite vin tillsammans, och för att sedan knulla som djur i hotellsängen. JAG Kommer stöna så att alla på hotellet hör, och du kommer skrika när du sprutar ner hela mig…

JAG VÄNTAR? Skriv för tusan!!!

Denna kontaktannons är placerad i följande kategorier:

 • våta damer
 • knulla milfs
 • rakad milf
 • amatörnakenbilder
 • milf östersund
 • rakad kvinna
 • våta brudar
 • milf fittor
 • våta tjejer
 • knull östersund
 • våta fitta
 • blöt mus bilder
 • rakad tjej
 • milf med rakad våt mus
 • fittor blöta
 • blöta milf
 • min våta mus
 • stora våta fittor
 • snuskig milf
Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.