Se på film och onanera varandra

se på film och onanera varandra

Nyss hemkommen från jobbet… jobbar på McDonald’s i Sundbyberg (sumpan) Stockholm! Man får inte precis mycket fritid över… Men ack så kåt man blir av att stå i kassan dagarna ut- och in… hinner ju aldrig pulla fittan när jag kommer hem : > bilden på mig är tagen på McDonald’s toaletten under en rast… bad min tjejkompis fota 🙂

hittade denna hemsida via google 🙂 tänkte pröva min lycka och se om man kanske kan hitta en sexpartner att stilla sexlusten med!

jag skulle vilja göra klassikern, att jag kommer hem till dig alternativt du kommer till mig.. vi slår på en romantisk film och myser! sedan så börjar vi knäppa upp varandras byxor, du sticker ner din hand i mina trosor, och börjar pulla.. jag börjar runka din kuk 🙂 så onanerar vi varandra tills vi kommer!

kanske ska tillägga att jag är 18 år och extremt kåt 🙂 har inga sexuella gränser nästan!

Denna kontaktannons är placerad i följande kategorier:

  • www knullkontakt se
  • knullkontakt se
  • kvinnor som onanerar
  • runka fitta
  • onanerande fittor
  • onanera film
  • onanera fitta
  • nakna flickor onanerar
Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.