Tjej med fjortisstil söker trevlig man

tjej med fjortisstil söker man

Tjej med fjortisstil söker nu efter en man, en riktig man då det vill säga. Den perfekta mannen för mig är en kille med mycket skägg, mörk röst, och en fin bil. Du ska också helst bo själv, i en villa helst så klart. Men lägenhet fungerar också. Det skadar inte om du har lite muskler, men ölkagge är också sexigt. Jag söker endast män som vågar ta för sig, inga fjollor rättare sagt. Du ska våga ta för dig av min fitta, du ska våga fråga mig om vi kan göra porriga saker, och du ska våga ta med mig på bio oavsett vilken ålder du är.

Just det, glömde bort att jag ÄLSKAR eller rättare sagt AVGUDAR män med stora kukar. Detta är ett tecken på manlighet enligt mig. Du ska ha en riktigt grov stor kuk, som kan tränga in i min trånga fitta så att det nästan gör ont för mig. Sprutar du mycket sperma är det också väldigt sexigt…

Jag? Jag är en tjej med fjortisstil. Jag ser ingenting fel med att vara fjortis, utan jag tycker att det är en kvinnlig stil. Är 19 år, och älskar att ha stringtrosor som en fjortis och push up BH som en fjortis. Så om du inte accepterar min stil så behöver du inte kontakta mig!!! För jag tänker ALDRIG ändra på min fjortis stil. Det är en del av mig.

Tycker om att resa, gå på bio, och laga mat. Älskar också att festa!!! Söker främst ÄLDRE MÄN som vet hur man tar hand om en tjej. Både sexuellt och allmänt.

Denna kontaktannons är placerad i följande kategorier:

  • fjortis fittor
  • fjortisfitta
  • fjortis söker kuk
  • fjortisfittor
  • kontaktannonser gotland kåt
  • bilder på fjortisars fittor
  • milf söker ung kuk
  • knulla fitta fjortis
Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.