Ska vi knulla varandra?

Ska vi knulla varandra?

Är en tjej på 22 år som letar efter en bra man att träffa för sex. Jag vill att du ska vara över 30 år och att du är mycket sexuellt erfaren. Trots min unga ålder så är jag själv ganska erfaren och vill inte träffa några nybörjare. Jag har blont hår och blå ögon. Är 168 cm, väger 52 kg och 60a. Jag föredrar att du är välutbildad, om du inte är det, så vill jag inte att du ska vara tjock i alla fall.

Om du vill träffas, skulle jag vilja höra från dig till mig och att du presenterar dig. Jag vill komma i kontakt med de som är intressanta och sedan möts vi på en neutral plats först för en kopp kaffe eller lunch. Då får vi se om kemin är korrekt. Det är viktigt för mig att göra på detta sätt för att se om vi vill umgås med varandra sexuellt. Tror du att det är något för dig så bör du kontakta mig direkt. Jag kräver att du är frisk och renlig av dig och att du är bekväm i dig själv. Hoppas att höra från dig snart.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *