Sugen på att smsa med tjejer? Smsa mig…

smsa med tjejer

asiatisk tjej på 26 år här… bott i sverige nu i fem år, och skulle vilja knyta kontakt med fler män där ute!!! jag är sexuellt undernärd… jag kom hit med en man som lämnade mig för en annan asiatisk tjej, gjorde mig jätte besviken… 🙁 så nu bor jag i egen lägenhet med min hund vovvo 🙂 jobbar på ICA och lagar jätte god mat varje dag!!

har små bröst och en fin rumpa som du kanske skulle vilja klämma på?? det tror jag nog att du skulle, det måste du erkänna.. jag söker en man att smsa med.. jag har inga manliga vänner och skulle gärna komma i kontakt med några killar där ute…

kanske jag kan besöka ditt hem?? laga lite gott asiatisk mat och sedan får du knulla mig i ditt sovrum 🙂 ja jag är jätte kåt behöva man nu på en gång

sitter på jobbet just nu, så måste stänga ner denna hemsida… men skriv ett meddelande till mig, så får ni mitt telefonnummer?? fungerar det, hoppas det.. puss puss på dig där ute som gillar att smsa med tjejer

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

13 kommentarer

 1. Ja knullsmsar gärna , ju grövre desto bättre . Inget gör mig så kåt som snuskprat

 2. Hej! Jag är 25 år svensk man som gillar asiatiska tjejer otroligt mycket! Är bosatt i Göteborg.
  Hör av dig så kan vi se vart det leder 🙂
  Om du har kik så skriv till Madinge , annars så svara på mailet.

 3. Hej! 25 år bosatt i Dalarna. Skulle definitivt vara intresserad av att höras av och se vart det leder. Utbildad massör, men ingen karriär jag fortsatte med – inte ett helt fel utbyte mot maten ?
  Mailen bör ju synas, så hör gärna av dig för frågor, mvh

 4. Hej,
  Är en något äldre man med barnasinnet kvar. Söker också ny bekantskap. Och skulle det klicka så vore det ju inte dumt att få knulla lite härlig mus! Är även intresserad av matlagning ?
  Hör av dig vetja ???

  Snap: ovebaloo
  WhatsApp: ovebull
  Eller via mail

 5. Hej.
  Är 18 år och bor I Stockholm.
  Är väldigt oerfaren men har en kink för asiatiska kvinnor.
  Jag skulle gärna vilja lära mig ett och annat och hoppas kanske på att du skulle vilja hjälpa mig 😉
  Adda gärna min snap eller kik om jag verkar spännande.
  Snapchat dutch_swede20
  Kik dutch1490

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *