Sugen på att smsa med tjejer? Smsa mig…

smsa med tjejer

asiatisk tjej på 26 år här… bott i sverige nu i fem år, och skulle vilja knyta kontakt med fler män där ute!!! jag är sexuellt undernärd… jag kom hit med en man som lämnade mig för en annan asiatisk tjej, gjorde mig jätte besviken… 🙁 så nu bor jag i egen lägenhet med min hund vovvo 🙂 jobbar på ICA och lagar jätte god mat varje dag!!

har små bröst och en fin rumpa som du kanske skulle vilja klämma på?? det tror jag nog att du skulle, det måste du erkänna.. jag söker en man att smsa med.. jag har inga manliga vänner och skulle gärna komma i kontakt med några killar där ute…

kanske jag kan besöka ditt hem?? laga lite gott asiatisk mat och sedan får du knulla mig i ditt sovrum 🙂 ja jag är jätte kåt behöva man nu på en gång

sitter på jobbet just nu, så måste stänga ner denna hemsida… men skriv ett meddelande till mig, så får ni mitt telefonnummer?? fungerar det, hoppas det.. puss puss på dig där ute som gillar att smsa med tjejer

Denna kontaktannons är placerad i följande kategorier:

 • kåta brudar
 • Sms knull
 • kåta milfar
 • knull sms
 • knullsms
 • sms kontaktannonser
 • smsa kåta tjejer
 • smsporr
 • nummer till kåta tjejer
 • sms kåta tjejer
 • asiatisk tjej
 • smsa med kåta tjejer
 • knull nummer
 • sms porr
 • sms kåta tejejer
 • kåta tjejer nummer
 • smsa slynor
 • porr sms
 • mobilnummer till kåta tjejer
 • smsa med tjejer
 • smsa kåta brudar
Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

4 kommentarer

 1. Hej,
  Är en något äldre man med barnasinnet kvar. Söker också ny bekantskap. Och skulle det klicka så vore det ju inte dumt att få knulla lite härlig mus! Är även intresserad av matlagning 😊
  Hör av dig vetja 😉👍🏼

  Snap: ovebaloo
  WhatsApp: ovebull
  Eller via mail

 2. Hej.
  Är 18 år och bor I Stockholm.
  Är väldigt oerfaren men har en kink för asiatiska kvinnor.
  Jag skulle gärna vilja lära mig ett och annat och hoppas kanske på att du skulle vilja hjälpa mig 😉
  Adda gärna min snap eller kik om jag verkar spännande.
  Snapchat dutch_swede20
  Kik dutch1490

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.