Tjej med dåligt självförtroende söker sällskap

tjej med dåligt självförtroende söker sällskap

Jag har alltid varit den där mobbade tjejen i skolan och det har tärt på mig väldigt psykiskt med åren. Hon som aldrig kom in i ”tjejgänget” med dem populära och häftiga tjejerna. Jag har alltid haft en förmåga att tänka själv och aldrig ”följt med strömmen”, därför har jag blivit utstött…

Önskar att komma i kontakt med nya vänner. Tjejer som killar!!! Spelar ingen roll. Jag kommer bemöta dig med god attityd och ett gott humör. Önskar likgiltigt bemötande från din sida. Vi kan hitta på saker till vardags som att ta en kaffe, gå på bio, eller liknande.

Vill bara slippa sitta ensam i lägenheten och ruttna bort! Allt jag gör hemma är att kolla på sexfilmer och smeka min kropp. Tror att jag behöver mänsklig värme och närhet av en som förstår mig. Som förstår hur det känns att vara den utstötte, mobbade, och den som alltid är i skuggan av alla händelser.

Puss och kram… /ensammaste tjejen i världen

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

4 kommentarer

  1. God kväll! Är en uppländsk man på 20 år som precis som du blivit mobbad, (av och till i fem år i låg- och mellanstadiet) så jag kan relatera. Jag har inget emot att vara din vän, i alla fall på försök? Hör av dig om du är intresserad.

    Vänligen Marcus

  2. Jag vet var du kommer ifrån.. vill du ha kontakt med en som inte dömer boken efter omslaget utan av innehållet.. hör av dig?
    Finns på kik!
    Soljack75

  3. Hej är 21 år från stockholm kan inte sluta tänka på att få slika och smeka hela din kropp medans jag drycker in min kuk i alla dina hål och får dig skrika efter mer vad sägs 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *