Tjej med rakad mutta söker kuk

rakad mutta

hihihi! Nu är man snuskig av sig. Kom nyss ut ur duschen med ny rakad mutta, oj så skönt det är att vara rakad. Jag gillar inte hår på musen i allmänhet, så därför håller jag alltid min fitta rakad. Jag knullar för övrigt bara män med rakad kuk också.

Tänkte att man kanske skulle pröva lägga upp en kontaktannons här på Knullkontaktis.com  då man precis rakat sin fitta och allt. Jag hittade inte denna hemsida mer lägligt!

Jag söker då efter en sexig man med mer eller mindre muskler, som gillar att slicka fitta och knulla fitta, jag suger gärna din kuk länge och skönt. Har fått beröm av många män, dem säger att jag suger som en gudinna. Vill du se om det stämmer kanske? 😉

Du får gärna bo i närheten av Stockholm eftersom jag bor i Sundbyberg, här finns bara trista killar! Så det vore kul om en man från norrland kanske skulle få för sig att skriva en rad eller två till mig? Har aldrig knullat norrländsk kuk förut så det vore kul att pröva på någonting nytt.

Nu ska jag krypa ner under täcket och pulla fittan lite åt snuskiga bilder på nakna män, vore kul om det plingade till i inkorgen!!!

Denna kontaktannons är placerad i följande kategorier:

 • rakade fittor
 • rakad fitta
 • våt fitta
 • min fitta
 • rakad mus
 • nakna flickor
 • rakad mutta
 • Bilder På Rakade Underliv
 • bilder på rakade fittor
 • söker kuk
 • rakad
 • rakadfitta
 • knullsugen fitta
 • rakade damer
 • rakad kuk
 • min mutta är jättemysig
 • fittor rakade
 • bilder på rakade kvinnor
 • rakad mus bilder
 • fitta rakad
 • min våta fitta
 • rakade fitta
 • rakat fitta
 • min rakade fitta
 • rakad fittor
 • hitta fitta
 • Fitta knulla
 • bild på rakad fitta
 • kåt rakad fitta
 • nakna rakade flickor
Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

4 kommentarer

 1. Hej, jag är en kille på 18 år med tränad kropp och en kuk på 16 cm. Adda snapchat eerixon04. ( är inte 04 )
  Mvh// kille från Hälsingland

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.