Hon söker en man för kåta fetisch-sexmöten

Undergiven kvinna söker Dom i Göteborg

Undergiven kvinna letar efter en ny Dom i Göteborg. Tyvärr lämnade min man mig för livet efter detta, cancern tog honom ifrån mig efter en lång kamp, men det var hans eget fel. Rökte och drack som fan, det kunde inte fortsätta för evigt. Nu letar jag efter en ny herre. Det behöver inte vara ett förhållande direkt, men det vore trevligt också.

Jag söker en man för kåta fetisch-sexmöten med några dagars mellanrum eller som sagt, för alltid. Men det måste vi förstås utforska först, jag vill inte kasta mig in i nästa ohälsosamma förhållande, jag vill inte förlora en annan man till hans ohälsosamma livsstil. Så rökare och drinkare har ingen chans hur bra de än är som Dom, alltså inte för ett förhållande, utan för allt annat.

Du vill lära känna mig som jag är just nu, skriv då till mig och kom och besök mig. Jag har förresten min lilla lada som är väl förberedd för kåta BDSM-lekar. Jag har mycket utrustning på lager och cellen kan till och med låsas. Dock väldigt dåligt ljudisolerad och grannarna inte långt borta så man får vara lite försiktig. De vet ingenting om mina tendenser och det borde förbli så.
Stå upp den hårda vägen

Jag gillar att bli hårt behandlad när jag inte har varit duktig, som jag sa tidigare är jag väldigt undergiven. Bind mig med en dildo i min fitta i timmar och alla sådana coola saker, hitta på något.

Om du är genuint intresserad av mig, skriv bara till mig. Många hälsningar och förhoppningsvis ses vi snart här i Göteborg.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *