Vill lära känna dig på alla plan för bra sex

Vill lära känna dig på alla plan för bra sex

Hej! Jag är en tjej på 19 år som vanligtvis söker tjejer här, men är just nu på jakt efter en manlig knullkompis. Ålder mellan 30 och 50 år, minst 183 cm lång och jag tänder dessutom på väldigt maskulina och dominanta män.

Skriv ett svar med några rader till mig så får vi se om kemin mellan oss stämmer. Söker inte efter något engångsligg utan vill först lära känna dig riktigt bra för att se kunna ha riktigt bra sex så ofta som möjligt.

Jag har en väldigt hög sexlust och vill hitta en man som har tid och lust att tillfredsställa mig ordentligt (och som även kan tänka sig att köra och hämta mig för att sen knulla mig på första bästa plats när jag verkligen behöver dig). Om du skriver ett svar till mig så lägg ner mer än en sekund på det, förväntar mig inga romaner men försök i alla fall anstränga dig lite!

Skriv inte till mig i fall du:

  • har dålig hygien.
  • är i ett förhållande redan (hatar drama).
  • förväntar dig att få ligga direkt.
  • inte kan ligga med mig minst 3 gånger per vecka.
  • inte vill använda kondom.
  • inte tycker om att gå ner på tjejer.
  • är rädd för att vara lite dominant.
Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.