Tjej som vill kolla knullfilmer tillsammans med kille

knullfilmer

Hej!

Jag är en singeltjej på 31 år som tycker om porr väldigt mycket, söker därför en man som vill kolla på knullfilmer tillsammans med mig. Vi kan sitta i min soffa och onanera av varandra till knullfilmerna, jag runkar din kuk och du pullar min mus tills det går för mig.

För tillfället bor jag ensam i en etta med min katt i Umeå, så om du skulle kunna ta dig hit så skulle vi kunna ha det väldigt mysigt. Tänk dig att ta en tur med bilen till närmsta porrbutik tillsammans, hyra en snuskig knullfilm, och fara hem & sätta den i bruk. Tänk vad säljaren ska tänka när du och jag kommer och hyr en knullfilm tillsammans.

Säljaren kommer nog förstå att vi ska göra äckliga saker medan vi kollar på knullfilmen, och det är detta som är så spännande bland annat.

Män som tycker det är ovanligt att tjejer kollar på knullfilmer undanbedes, detta är vanligare än vad ni tror. Många av mina tjejkompisar onanerar sina fittor medan dem kollar på bögporr.

Väntar på svar…

Denna kontaktannons är placerad i följande kategorier:

 • snuskfilm
 • knullfilmer
 • knullfilm
 • knull filmer
 • knull film
 • yhs-elex_myv9
 • knullafilmer
 • knulla film
 • svenska snuskfilmer
 • knul kontakt
 • håriga knullfilmer
 • långa knullfilmer
 • yhs-panda
 • gratis knullfilmer med äldre kvinnor
 • knullfimer
 • knullfilmet
 • knullfilmer com
 • yhs-SF01
 • knullfiler
 • knullfilmer moget
 • mogen kvinna onanerar
 • knullfilmer mogna damer
 • knullfilm säljes
 • knull koll
 • nya snuskfilmer
 • gratis knullfilmer
 • knufilm tur
 • ryska knullfilmer
 • rakad tånårs fitta
 • långa gratis knullfilmer


Sexannonsen är hämtad från Sveriges kåtaste knullkontakt hemsida SNUSKLEKAR.COM, exklusiv knullklubbb för fina människor. Ansök om medlemskap idag!Det här inlägget postades i Knullkontakt, Kontaktannonser och märktes , , , , av Knullkontakt. Bokmärk permalänken.