Kåt fitta orkar inte krogen ikväll

kåt fitta orkar inte krogen

Asså… Varför går man till krogen varje fredag, bara för att få knulla? jag kan ju lika gärna söka via internet, så nu ska jag göra det… ska stanna hemma och dricka lite för mig själv, och försöka hitta en man som har har samma inställining som mig! Nu är jag trött på one night stands med män som inte kan få upp kuken på grund av att dem är för fulla… jag vill ha riktiga män som kan knulla min fitta hårt, inga som slacknar och somnar direkt då vi anländer till sängen?

Så jaa… Jag är öppen till att prata lite sex i chatten, kanske träffas för att knulla, och bara ha det skönt? Singeltjej som gillar livet väldigt mycket, men tycker inte om principen att man måste dricka varje helg!!! jag jobbar hårt och är i starkt behov av porr, sex, och sexleksaker varje vecka… men orkar inte krogen.

Tuur att det finns kontaktförmedlingar på nätet i alla fall, då är frågan om man har lika tur att träffa en man som kan och vill knulla? jag gör det skönt för dig om du gör det skönt för mig, vi kan ses hos mig om du vill?

Denna kontaktannons är placerad i följande kategorier:

 • knullchat
 • porrchat
 • porr chat
 • knulla ikväll
 • mulliga fittor
 • knull chatt
 • knulla i kväll
 • knull chat
 • knullchaten se
 • snusk chat
 • porr chatta
 • snusk chatt
 • chat porr
 • kåt chatt
 • snuskchat
 • kåt chat
 • chatta med äldre kvinnor
 • knull ikväll
 • vill knulla ikväll
 • svensk porr chatt
 • knullkontakt gotland
 • porrchatta
 • knulla chatt
 • chat knulla
 • chatta snusk
 • porr chatter
 • knull chatten
Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

2 kommentarer

 1. Hej jag hade gärna knullat med dig bor själv
  Och är singel lediga helg oxå.
  Hör gärna av dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.