Knulla hemma hos mig

knulla hemma hos mig

Vill någon knulla hemma hos mig? Mannen är på tjänsteresa, och då kan man passa på att ta hem lite nya killar till hemmet… Jag är säker på att han knullar runt på sin resa, då ska jag också få vara otrogen… Har ett paket kondomer här bredvid mig och ligger utan trosor i sängen… är gift förresten, och jag ser helst att en gift man kontaktar mig som är i liknande situation (du är otrogen mot din fru / flickvän dvs)…

tycker om hårt sex och att ligga ner under täcket & bara gosa och ta det lugnt. Tycker om rollspel väldigt mycket och har sillisar i brösten.. 🙂 Fin bikinirand på fittan, en lite smått hårig men fin figur 🙂 Hoppas på att få suga lite kuk också…

så är du lika ensam som jag och är sugen på att pilla lite fitta under täcket bör du definitivt kontakta ensamma mig : – )

Denna kontaktannons är placerad i följande kategorier:

 • knullannonser
 • knull annonser
 • knullannons
 • knull annons
 • kåta gifta kvinnor
 • gifta kvinnor söker män
 • knulla hemma
 • kåta kvinnor söker
 • knullanonnser
 • hemma knull
 • kåta svenska damer
 • kåt gift kvinna
 • kontaktannonser för gifta
 • knulla kvinnor
 • äldre kvinnor söker män
 • damer söker kontakt
 • snuskiga milf
 • kvinnor knulla
 • söker efter lite knulla
 • gift kvinna vill knulla
 • mogna tanter knullas
 • otrogna gifta kvinnor
 • tant knullar annonser
 • kontaktannons otrogna
 • kåt gammal tant
 • kontaktannons för otrogna
 • gifta kvinnor otrogna
 • knull sajter
 • knulla hemma hos mig
Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.