Vuxen super sexig tjej söker killar

Vuxen super sexig tjej söker killar

Hej killar. Jag är en vuxen tjej på 42 år, jag ser riktigt trevlig ut och jag är super sexig, jag är 180 cm lång, smal och mycket väl bibehållen, liten mus, stora fasta bröst och långt ljust hår, fina vita tänder och ett fint ansikte. Jag kan hitta många söta killar i vardagen utan problem, men vill hellre hitta honom här, någon som jag på förhand vet tänder på samma saker som jag, och samtidigt kan vara diskret och inte pojkvänstänk, som en utgångspunkt. Jag tänder inte på tjejer, urin eller hårda former av sex. Du måste vara en riktig MAN. Jag sänder dig flera bilder om du svarar mig. Stor kram

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *